Inschrijvingen

Inschrijven in 1 SO 

Tot en met 21 april kan u uw kind officieel aanmelden via deze link.

Heeft u na deze periode interesse om uw kind in te schrijven op onze school, dan kan u via deze link uw interesse kenbaar maken en een kennismakingsgesprek boeken.

U kan steeds bijkomende informatie verkrijgen over inschrijven voor 1 SO door telefonisch contact op te nemen met de school. Dat kan op het nummer 03 312 98 98. Wij staan u graag te woord.

Virtuele rondleiding

U kan van thuis uit op verkenning gaan op onze school. Hier start onze virtuele rondleiding. Bent u gericht op zoek naar informatie? Misschien krijgt u hieronder alvast een antwoord. 

Inschrijven in 2-6 SO

Inschrijvingen starten op het einde van het schooljaar / bij het begin van de grote vakantie. Het is immers noodzakelijk te beschikken over het behaalde oriënteringsattest. Het is wel aangeraden bij interesse al vroeger contact op te nemen om samen de mogelijkheden te verkennen en te bespreken.

Bepaling capaciteit

Het inschrijvingsdecreet verplicht scholen om voor de start van de inschrijvingen hun capaciteit te bepalen en mee te delen.

Twee scholen

Het Sint-Jan Berchmanscollege bestaat uit twee administratieve scholen (zesjarige school en tweejarige middenschool). Ouders die hun kind in het college inschrijven, gaan akkoord dat hun kind aan één van beide scholen toegewezen wordt. Beide scholen vormen één campus en de inschrijving kan van de ene naar de andere school gewoon doorlopen.